Geschenkmanden

Zeeeeeer grote keuze

Voor de samenstelling van uw geschenkmanden kiest u uit een royaal aanbod aan lekkernijen. Die zelfs van seizoen tot seizoen veranderen. Knapperige koekjes, artisanale pralines of andere zoetigheden en zoutjes. Misschien wilt u er versgemalen koffie in, of verschillende theesoorten? Een fles wijn, porto, likeur of champagne mag natuurlijk ook niet ontbreken. Of gaat u liever de zuiderse toer op? Kies dan voor de speciale selectie van mediterrane producten. De keuzemogelijkheden zijn onbeperkt.

Alleen het beste

In de geschenkmanden van Bonitto vindt u alleen topproducten, afkomstig van de beste leveranciers. Artisanaal gemaakt met hoogwaardige ingredi├źnten en bovendien supervers. De zaakvoerders trekken geregeld naar beurzen in binnen- en buitenland om nieuwigheden te ontdekken. En om die vervolgens in het assortiment op te nemen.

Stijlvol ingepakt

Het verkoopteam stelt voor u de geschenkmand van uw keuze samen. Helemaal op maat van uw budget. De stijlvolle verpakking zorgt voor een extra meerwaarde. Want voor geschenkmanden geldt als geen ander dat de verpakking het cadeau maakt. En daar zijn we ons zeer van bewust.

Geschenkmand

Tot bij de ontvanger

Uw geschenkmanden worden geleverd op het gevraagde adres, zowel in binnen- als in buitenland. En zowel in kleine als grote aantallen. Snelheid en flexibiliteit zijn twee belangrijke troeven van Bonitto.